Трябва без отлагане да започнем да решаваме кризите. Избирателите не дадоха власт

...
Трябва без отлагане да започнем да решаваме кризите. Избирателите не дадоха власт
Коментари Харесай

ДПС сравни появата на новите управляващи с появата на ГЕРБ

" Трябва без отсрочване да стартираме да решаваме рецесиите. Избирателите не дадоха власт на нито една партия, с което задължиха Народното събрание да търси разговор. " Това съобщи в декларация от името на парламентарната група ръководителят на ДПС Мустафа Карадайъ. Според него политическите сили би трябвало да вложат напъните на цялата нация и да се употребяват всички запаси за оправянето с провокациите. Той открои потребността от възобновяване на парламентаризма, демокрацията и държавността.

Лидерът на Движение за права и свободи счита, че в началото на 47-ото Народно заседание и с конструирането на новото държавно управление не се е видяло " нищо ново под слънцето " по посока на постигането на разговор.  " Така стартира и ръководството на ГЕРБ - със самодостатъчност и самоувереност ", сподели водачът на ДПС  " Новите тинк танк политически планове, които се появиха за сметка на политическите партии, се внедриха като поръчка за новите месии с лозунги като смяна, правдивост, морал, господство на закона, битка с корупцията ", добави той. Карадайъ счита, че по сходен метод се е появила и партия ГЕРБ. И прикани първо да се съблюдават Конституцията и законите на страната, както и правилникът на Народното събрание. Тъй като това е това е нужно, с цел да се преведе народът през рецесиите.

Председателят на Движението посочи, че България закъснява с Плана за възобновяване и резистентност.  " За оперативните стратегии въобще не се приказва, а държавният бюджет за 2022 година се отсрочва във времето ", уточни още Карадайъ. И означи, че от ДПС упорстват по тематиката за пандемията да няма ръководещи и съпротива. " Следващата вълна към този момент чука на вратата ", предизвести той.

Нормалността в политиката е нужна, а българските жители чакат решения, които да повлияят позитивно на техните приходи, стандарт на живот и сигурност. За българските работодатели е значимо страната и институциите да са техен сътрудник. Европейските и натовските сътрудници чакат от България да бъде предвидим съдружник, акцентира в края на декларацията Карадайъ и увери, че ДПС ще даде своя принос за реализация на тези упования.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР